F-pentue

Pennut syntyivät 12.3. <3

Isä: Silverglam Gisba
Emo: PurrGold Dolce Delia


Hemuli tyttönen synnytti lauantaina 12.3. neljä tervettä pentua. Pennuista kolme on poikia ja yksi tyttö. Pentujen alkutaival on sujunut hyvin ja emo on tyytyväisenä hoitanut lapsiaan.
Lisää kuvia pennuista lisäilemme facebook sivuille PurrGold Bengals.

Pennut:

  • ruskeatäplikäs poika VARATTU
  • ruskeamarmori poika VARATTU
  • ruskeamarmori poika VARATTU
  • tonkineesimarmori tyttö JÄÄ KASVATUKSEEN


 

Kuvateksti

Hemuli (PurrGold Dolce Delia) asustelee Pirkkalassa sijoituskodissa kahden muun kissakaverin kanssa. Ikää Hemulilla on reilun vuoden verran ja tulevat pennut tulevat olemaan Hemulin ensimmäiset. Hemuli on sydänultrattu joulukuussa 2015 terveeksi, testattu negatiiviseksi giardia, tritrichomonas ja sieni kuten myös FeLv ja FIV ovat olleet negatiiviset. Veriryhmä on A. Pk defin osalta Hemuli on negatiivinen.

Hemuli on kiltti, hieman ujohko tyttönen. Hemulin väritys on muuttunut kauniin kolmivärikseksi ja Hemulilla on kauniita pieniä ruusukkeita paljon.

Näyttelyissä olemme Hemulin kanssa kiertäneet jonkin verran. Menestys on ollut vaihtelevaa, mutta pentu ja nuorten luokassa Hemuli ylsi 4 kertaa tuomarin parhaaksi ja kahdesti oli ruskeatäplikkäiden värin paras. 

Gisba (Silverglam Gisba) on ystäväni Tuulikki Tammisen komea Englannin tuontiuros. Väritykseltään Gisba on tonkineesinaamio täplikäs. Gisba on testattu negatiiviseksi giardian, tritrichomonas, sienen, FeLv ja FIV varalta. Pk def status Gisballa on negatiivinen ja veriryhmä A. Gisba on myös sydänultrattu terveeksi.