O-pentu

Kuvaaja: Mira Lundbeck

Kuvaaja: Tessa

Isä: Magic et Moi Wild Quinine "Wildie" (BEN n 24)
Emo: PurrGold Independent Ilia "Iitu" (BEN n 24)

s. 12.11.2020

Ruskeatäplikäs naaras (BEN n 24)
- PurrGold Olipa kerran Elli "Elli" 

Kuvassa Elli Iitun emonsa kanssa, Elli kuvassa 15 vko ikäinen

Ellin molempia kylkiä koristaa kauniit sydämen muotoiset ruusukkeet

Elli hämmästelee lapsen käsiä

Pentueeseen syntyi kaikkiaan kaksi pentua, mutta toinen pennuista hiipui pois pian synnytyksen jälkeen. Eloon jäänyt pentu, Elli syntyi sektiolla. Alkuun kaikki näytti olevan hyvin, mutta pennun päästyä emon rinnalle huomasimme, että pentu ei pysty imemään. Syy selvisi myös nopeasti, joka oli kehityshäiriö pennun suussa, joka ei liikkunut normaalisti. Ellin suu on koko ajan hieman auki eikä siis saa suutaan täysin kiinni.

Tiedossa oli, että pentu ei selviäisi ellei sitä ruokittaisi useamman viikon ajan ihmisen toimesta tuttipullolla/ruiskulla, joten oli päätettävä jatkuuko Ellin elämä. Iitu- emon sijoituskoti halusi tehdä kaiken voitavansa, jotta Elli saisi elää ja niin tämän pienen taistelijan tarina sai jatkua.

Elli ehti varastaa sijoituskodin sydämet kaikkien niiden viikkojen aikana, joten Elli sai jäädä asumaan emonsa ja veljensä kanssa samaan kotiin. Elli on kasvanut olosuhteisiin nähden äärimmäisen hyvin ja omatoiminen ruokailu onnistuu kielellä ruokaa latkien. Motorisesti Elli on kuin mikä tahansa nuori pentu ja leikkii niin lelujen kuin isoveljensä kanssa.